(no translation available)
Voor 4p:
(15 min.)
1 Kook de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.
2 Verhit ondertussen 3 eetl. olijfolie in een braadpan en bak het knoflook en de sjalot glazig. Voeg de courgetteblokjes toe en roerbak ± 10 min. Roer er de oregano en het basilicum onder en kruid met peper en zout.
3 Verhit 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de mixed brochettes ± 7 min. aan elke kant goudbruin.
4 Pureer de aardappelen en roer er de olijven, de halfgedroogde kerstomaten en 2 à 3 eetl. olie uit de verpakking onder.
and receive all the news about our brewery, new recipes, events, ...
Brewery Omer Vander Ghinste is a family brewery that brews quality beers according to authentic recipes, in the traditional way but with the application of the most modern techniques.
© 2024 Omer Vander Ghinste