(no translation available)
Voor 4p:
-
Bereiding in de keuken (20 min.)
1 Hak de spinazie grof.
2 Snipper het knoflook en de sjalot fijn.
3 Verwijder de pitjes uit het pepertje en snij in fijne ringetjes.
4 Verhit de olijfolie in een kookpot en bak het knoflook en de sjalot glazig.
5 Voeg het pepertje, de pijnboompitten en de spinazie toe. Laat 5 min. bakken tot de spinazie geslonken is. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.
Bereiding op de barbecue (15 min.)
6 Vul de portobello’s met de spinaziemengeling.
7 Bak ± 15 min. op een matig warme barbecue.
Extra: Bedek de gevulde portobello’s nog met een sneetje mozzarella of geitenkaas voor u ze roostert.
and receive all the news about our brewery, new recipes, events, ...
Brewery Omer Vander Ghinste is a family brewery that brews quality beers according to authentic recipes, in the traditional way but with the application of the most modern techniques.
© 2024 Omer Vander Ghinste