Main dish
Gevulde portobellos met spinazie

Gevulde portobello’s met spinazie

Ingredients

(no translation available)

Voor 4p:

  • 4 portobello's
  • 400 g verse spinazie
  • 1 rood pepertje
  • 1 sjalot
  • 1 teentje knoflook
  • 1 eetl. pijnboompit
  • 1 eetl. olijfolie
  • 1 snuifje nootmuskaat
  • peper en zout

Preparation

Preliminary

-

Preparation

Bereiding in de keuken (20 min.)
1 Hak de spinazie grof.
2 Snipper het knoflook en de sjalot fijn.
3 Verwijder de pitjes uit het pepertje en snij in fijne ringetjes.
4 Verhit de olijfolie in een kookpot en bak het knoflook en de sjalot glazig.
5 Voeg het pepertje, de pijnboompitten en de spinazie toe. Laat 5 min. bakken tot de spinazie geslonken is. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.

Bereiding op de barbecue (15 min.)
6 Vul de portobello’s met de spinaziemengeling.
7 Bak ± 15 min. op een matig warme barbecue.

Finishing touch

Extra: Bedek de gevulde portobello’s nog met een sneetje mozzarella of geitenkaas voor u ze roostert.

Share this recipe:

Tripel LeFort bottle + glass 2022 website