Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimaal gebruik.
Voor 4p:
(15 min.)
1 Kook de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.
2 Verhit ondertussen 3 eetl. olijfolie in een braadpan en bak het knoflook en de sjalot glazig. Voeg de courgetteblokjes toe en roerbak ± 10 min. Roer er de oregano en het basilicum onder en kruid met peper en zout.
3 Verhit 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de mixed brochettes ± 7 min. aan elke kant goudbruin.
4 Pureer de aardappelen en roer er de olijven, de halfgedroogde kerstomaten en 2 à 3 eetl. olie uit de verpakking onder.
en ontvang alle nieuws over onze brouwerij, nieuwe recepten, evenementen,…
Brouwerij Omer Vander Ghinste is een familiale brouwerij die kwaliteitsbieren brouwt volgens authentieke recepten, op traditionele wijze maar met toepassing van de modernste technieken.
© 2024 Omer Vander Ghinste