Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimaal gebruik.
Voor 4p:
-
Bereiding in de keuken (20 min.)
1 Hak de spinazie grof.
2 Snipper het knoflook en de sjalot fijn.
3 Verwijder de pitjes uit het pepertje en snij in fijne ringetjes.
4 Verhit de olijfolie in een kookpot en bak het knoflook en de sjalot glazig.
5 Voeg het pepertje, de pijnboompitten en de spinazie toe. Laat 5 min. bakken tot de spinazie geslonken is. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.
Bereiding op de barbecue (15 min.)
6 Vul de portobello’s met de spinaziemengeling.
7 Bak ± 15 min. op een matig warme barbecue.
Extra: Bedek de gevulde portobello’s nog met een sneetje mozzarella of geitenkaas voor u ze roostert.
en ontvang alle nieuws over onze brouwerij, nieuwe recepten, evenementen,…
Brouwerij Omer Vander Ghinste is een familiale brouwerij die kwaliteitsbieren brouwt volgens authentieke recepten, op traditionele wijze maar met toepassing van de modernste technieken.
© 2024 Omer Vander Ghinste