Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimaal gebruik.
Voor 2 personen
Voor de mosselsaus:
Was de mosselen zeer grondig een viertal keer.
Doe in een ruime pot alle groenten, grof gesneden, en de peperbollen.
Voeg een takje tijm en een takje laurier toe.
De groenten hoef je niet op voorhand te laten stoven, je verliest teveel smaak en vitamientjes.
Doe de mosselen erop en giet het flesje OMER. erin
Laat opkoken, opschudden en dit tot drie maal toe.
Normaal zullen alle schelpen nu open zijn.
Meng voor de mosselsaus wat mayonaise, mosterd, azijn, water en een scheutje OMER.
Eet ze met veel smaak op, uiteraard geserveerd met een OMER. Traditional Blond!
Dit gerecht kun je serveren met frietjes of met brood en met een salade naar keuze.
en ontvang alle nieuws over onze brouwerij, nieuwe recepten, evenementen,…
Brouwerij Omer Vander Ghinste is een familiale brouwerij die kwaliteitsbieren brouwt volgens authentieke recepten, op traditionele wijze maar met toepassing van de modernste technieken.
© 2024 Omer Vander Ghinste